Bolezni mišično-skeletnega sistema so med najpogostejšimi. Topična sredstva se pogosto uporabljajo za zdravljenje teh bolezni. Eno najbolj priljubljenih in poceni zdravil je balzam Zhivokost za kosti in sklepe. Zhivokost je na voljo tudi v obliki mazila. Balzam vsebuje osnovne (naravne rastlinske materiale) in pomožne snovi. Glavno zeliščno zdravilo v balzami je izvleček komarčka (larkspur).

Kaj je larkspur (lojnica, kostni lomnik, gomolj)

To trajnico je v zeliščarstvu že zelo dolgo znano. Raste v Evropi, na Kavkazu in v Aziji. Najbolj dragocena v rastlini je korenina. Na zunanji strani je črna, na rezu pa mlečno bela. Korenina vsebuje veliko koristnih snovi, ki zagotavljajo njen terapevtski učinek, in sicer:

  • Alontoin. Spodbuja popravilo celic.
  • Flavonoidi.
  • Cianokobalamin.
  • Škrob.
  • Tanini.
  • Glukoza.

Zaradi te sestave ima oljka regeneracijski učinek na poškodovana tkiva, zlasti na kosti. Korenina larkspur ima protimikrobni, antiedemični učinek in preprečuje tudi proces smrti tkiva. Tradicionalna medicina že dolgo pozna in uporablja koristne lastnosti te rastline za zdravje, in sicer jo uporablja pri zdravljenju sklepov, kostnih bolezni, zlomov, dislokacij, modric in celo pri bolečih amputiranih okončinah.

V številnih zahodnoevropskih državah je v uradni medicini uporaba larkspur prepovedana, saj je ta rastlina strupena. To je posledica dejstva, da alkaloidi, ki sestavljajo larkspur, ohromijo učinek na centralni živčni sistem in če se nepravilno uporabljajo, lahko pripravki iz larkspurja škodijo.

Sestava

Poleg larkspur balzam vsebuje naslednje snovi:

  • Izvleček Bodyagi. Pomaga zmanjšati hematome, zmanjša otekanje tkiv.
  • Rastlinska eterična olja (rožmarin, brin, klinček, evkaliptus). Imajo protimikrobne, segrevalne in pomirjujoče učinke. Pomagajte, da se balzam hitreje absorbira.
  • Glukozamin. Izboljša proces regeneracije hrustančnega tkiva, poveča njegovo elastičnost.
  • Hondroitin. Obnavlja normalno količino sinovialne tekočine v sklepni votlini, izboljšuje udarne lastnosti hrustanca.

Balzam lahko vsebuje dodatne komponente:

  • Čebelji strup.
  • Kapuca zlatih brkov.
  • Mravljični alkohol.

Kdo proizvaja Živokost

Izdelke na prostem, katerih glavna sestavina je larkspur, proizvaja več podjetij. KorolevFarma (Rusija) proizvaja Zhivokost v obliki balzama, balzama z bishofitom, balzama za segrevanje, balzama s čebeljim strupom in gel-balzama. "Sibirsko zdravje" (Rusija) - balzam Zhivokost. Twins Tek (Rusija) proizvaja balzam - gel za telo Comfrey-911. Dr. Theis (Nemčija) proizvaja mazilo iz larkspurja. Bionor (Rusija) proizvaja Gel-balzam za telo Živokost.

Indikacije za uporabo

Pomembno si je zapomniti, da je Zhivokost le sredstvo pomožne terapije in vpliva samo na simptome, ne da bi odpravil sam temeljni vzrok bolezni. Balzam Zhivokost se pogosto uporablja za lajšanje bolečin in lajšanje vnetja pri različnih patologijah mišično-skeletnega sistema.

Navodila za zdravilo navajajo naslednje indikacije za uporabo:

  • Modrice iz mehkih tkiv.
  • Travmatična poškodba sklepov brez zlomov kosti in pretrganja ligamenta.
  • Kot pomoč v obdobju rehabilitacije po zlomih in dislokacijah.
  • Sindrom blage bolečine s izboklinami hrbteničnih diskov.
  • Za pospešitev procesa brazgotinjenja, ko je koža poškodovana.
  • Interkostalna nevralgija.
  • Bolečine pri degenerativnih boleznih sklepov in hrbtenice (artroza, osteohondroza).
  • Sindrom bolečine z mialgijo.
  • V kompleksni terapiji vnetnih procesov v sklepih različnega izvora v končni fazi zdravljenja.
  • Za izboljšanje obnovitvenih procesov na koži pri luskavici in ekcemih.

Kontraindikacije za uporabo in neželeni učinki

Balsam Zhivokost ni mogoče uporabiti v primeru alergijskih reakcij na sestavine zdravila, nosečnosti, dojenja. Zdravilo uporabljajte previdno za otroke. Majhen otrok lahko balzam položi v oči ali usta, kar bo dražilo sluznico oči in prebavil..

Med stranskimi učinki balzama opazimo le alergične reakcije, ki se lahko manifestirajo v obliki srbenja, izpuščajev, pordelosti in otekline kože na mestu uporabe. Ko se pojavijo prvi znaki neželenih učinkov, morate prenehati uporabljati balzam in se takoj posvetovati z zdravnikom..

Obrazec za sprostitev

Izdelek se lahko proizvaja v pločevinkah, metaliziranih ali plastičnih epruvetah s prostornino 50 ali 100 ml. Balzam ima enakomerno gosto konsistenco in specifičen zeliščni vonj.

Način uporabe

Izdelek je namenjen izključno za zunanjo uporabo. Balzam se nanese na čisto kožo brez odprtih ran. Drgnite ga s krožnimi gibi v predelu prizadetega sklepa, mišic ali ligamentov, dokler se popolnoma ne absorbira. Mesto nanosa je nekaj ur zavito v čisto bombažno krpo ali povoj za najboljši učinek. Če balzam pride na sluznico oči, potem je treba oko takoj sprati z veliko vode..

Zhivokost balzam za kosti in sklepe

Latinsko ime: Symphytum officinale est en regeneratio resina ossa et artus, hondroitin in glukozamin

Zdravilna učinkovina: kompot izvlečka (izvleček Symphytum), ekstrakt spongile, glukozamin (Glukozamin), hondroitin (hondroitin), rožmarinovo olje (Oleum Rosmarini), eterično olje brinovega olja (Oleum Juniperi), kajevovo olje (olje olja Cajeputi) Evkaliptus (Oleum Eucalypti), Olje klinčkov (Oleum Caryophylli)

Proizvajalec: CJSC "TWINS Tek" (Rusija), korporacija "Siberian health"

Opis in fotografija posodobljena: 16.07.2018

Zhivokost balzam za kosti in sklepe z glukozaminom in hondroitinom - zdravilo za zunanjo uporabo, ki ima protivnetni, regenerirajoči, analgetični učinek.

Oblika in sestava sprostitve

Zhivokost balzam za kosti in sklepe se proizvaja v obliki kreme za zunanjo uporabo: debela masa bele barve, ima specifičen vonj igel in mentola (100 ml v plastični epruveti, v kartonski škatli 1 epruveta).

Balzam vsebuje:

  • aktivne sestavine: izvleček komgraba, 0,5% glukozamin hidroklorid, ekstrakt badyage, hondroitin sulfat 0,5%, eterična olja brina, kajeputa, rožmarina, evkaliptusa in klinčkov;
  • pomožne komponente: izoktil stearat, kamfora, trietanolamin, mentol, akrilati / С10-30 alkil akrilatni crosspolimer, jodpropinilbutilkarbamad, diazolidinil sečnina, propilen glikol, voda.

Farmakološke lastnosti

Balzam z izvlečkom komfreja, glukozaminom in hondroitinom "Zhivokost" je pripravek za zunanjo uporabo na osnovi naravnih sestavin. S sistematično uporabo balzam pomaga odpraviti bolečino in vnetja v sklepih in mišicah, ko se pojavi občutek nelagodja, ki zagotavlja regeneracijski učinek na tkiva. Terapevtska učinkovitost balzama je posledica vsebnosti izvlečkov komfreja in bodyagija, hondroitina, glukozamina, naravnih olj, ki v kompleksnem učinku aktivirajo procese regeneracije hrustančnega tkiva, povečajo njegovo elastičnost in povečajo lokalno imunost.

Zdravilne učinkovine Zhivokost balzama za kosti in sklepe imajo naslednje lastnosti:

  • izvleček komarčka (koren larkspur): ima lokalni protivnetni in anestetični učinek na mišice ligamentov, sklepov in spodnjega dela hrbta. Z naravnim regeneracijskim učinkom pomaga pospešiti obnovitvene procese v poškodovanih tkivih v primeru modric, zlomov kosti, vganj;
  • hondroitin: je glavna sestavina intraartikularne tekočine. Hondroitin sulfat z blokiranjem prostih radikalov ščiti kolagen in hrustančno tkivo pred uničenjem. Igra pomembno vlogo pri gradnji hrustančnega tkiva, mazanju zgibne površine, spodbuja regeneracijo hrustančnega tkiva;
  • glukozamin: bistvena sestavina pri tvorbi sklepne tekočine, hrustanca, tetiv in vezivnega tkiva. Spodbuja povečanje elastičnosti hrustančnega tkiva;
  • bodyagi izvleček: ima toničen učinek na koži, zmanjšuje edem tkiva;
  • kompleks eteričnih olj evkaliptusa, brina, kajeputa, rožmarina, klinčkov: ima protivnetni, pomirjujoč učinek, ima ogrevalni učinek. Povzročijo izboljšanje krvnega obtoka in pospešijo regeneracijo telesnih celic.

Indikacije za uporabo

Uporaba regeneracijskega balzama za kosti in sklepe "Zhivokost" je indicirana za odpravljanje nelagodja ali bolečin v mišicah, sklepih in hrbtenici..

Kontraindikacije

Po navodilih je Zhivokost balzam za kosti in sklepe kontraindiciran za uporabo pri bolnikih z ugotovljeno nestrpnostjo do njegovih posameznih komponent..

Navodila za uporabo balzama Zhivokost za kosti in sklepe: metoda in odmerjanje

Balzam je namenjen zunanji uporabi z nanašanjem na kožo problematičnega področja telesa in nežno drgnjenje z masažnimi gibi.

Priporočena pogostost postopkov: 2-4 krat na dan. Trajanje tečaja se določi individualno.

Stranski učinki

V redkih primerih je možen razvoj alergijskih reakcij..

Predoziranje

Simptomi prevelikega odmerjanja niso ugotovljeni.

Posebna navodila

Pred uporabo balzama Zhivokost za kosti in sklepe v zdravilne namene priporočamo, da kozmetični izdelek preizkusite glede na posamezno toleranco sestavin sestavka. Če želite to narediti, ga je treba nanesti na komolec roke. Če se pojavijo simptomi preobčutljivostnih reakcij, zdravila ne smemo uporabljati.

Interakcije z drogami

Medsebojno delovanje z zdravili ni ugotovljeno.

Analogi

Analogi balzama Zhivokost za kosti in sklepe so Sustavit Comfrey z gel-balzamom mravljične kisline, balzam za domačo uporabo Živokost z oljem iz ogrdovega olja, Ogarkov zlati balzam za sklepe, Dikul-ov balzam forte za sklepe, krema-balzam Zhivokost za telo s terpentinskim odmerkom gel za sklepe itd..

Pogoji in pogoji skladiščenja

Hraniti izven dosega otrok.

Shranjujte pri temperaturi 5-25 ° C.

Rok uporabnosti - 1,5 leta.

Pogoji izdaje iz lekarn

Na voljo brez recepta.

Mnenja Zhivokost balzam za kosti in sklepe

Mnenja o balzamu Zhivokost za kosti in sklepe so večinoma pozitivni. Nakazujejo, da ima balzam dober ogrevalni učinek, hitro lajša bolečine v sklepih, pomaga zmanjšati vnetni proces in obnoviti hrustančno tkivo. Zabeležijo občutek svežine in olajšanosti ob nanosu, prijeten vonj, dobro vpijanje izdelka v kožo.

Cena balzama Zhivokost za kosti in sklepe v lekarnah

Približna cena balzama Zhivokost za kosti in sklepe je 225 rubljev. na cev 100 g.

PREGLED | Balzam Živokost Sibirski zdravje

Ogledi: 2835Oglejte si komentarje:

TOP izdelki iz Siberian Health Corporation (video)

PREGLED | Balzam Živokost Sibirski zdravje

Na dnu recenzije je povezava do izdelka

Pregled: Regeneracijski balzam za kosti in sklepe Sibirsko zdravje "Zhivokost" - pomaga, če sklepe bolijo.
Prednosti: pomaga pri sestavi hondroitina
Slabosti: ni mogoče najti

Kaj storiti, če bolijo sklepe? Priporočam Zhivokost. To je eno redkih pravnih sredstev, ki dejansko pomaga.
Pri dolgotrajnem delu v računalnikih, na primer tipkanju, delu z miško, s tipkovnico, pogosto me boli zapestje. Ta balzam mi je svetoval.

Najprej me je podkupilo dejstvo, da sestava vsebuje hondroitin in glukozamin.

Hondroitin nastaja iz hrustančnega tkiva sklepov. Glukozamin proizvaja tudi hrustančno tkivo sklepov. Ni veliko mazil, ki vsebujejo te komponente.
Najpomembneje je, da balzam pomaga.

Ne vem, kako je z dolgotrajnim zdravljenjem, toda bolečina vsekakor mine. Ob redni uporabi se bolečina nekaj časa ne pojavi.
Ima zelo specifičen vonj.

Na dnu strani pustite komentar »Pojdi«

Mnenja o obnavljajočem balzmu za živino kosti in sklepov Zhivokost

50

4 - 0

trideset

20

deset

Izdelke iz kampanje Siberian Health pogosto kupujem, ne bom rekel, da so mi res všeč, vendar obstajajo res zelo uspešni izdelki. Eden izmed njih uvrščam balzam, ki je nastal na osnovi zdravilnega škrata Živokosta. Svetoval mi je njegov delovni kolega, ko me je od pogostega kolesarjenja koleno divje bolelo. Balzam sem kupila še isti dan in zdaj vedno leži v moji postelji za nujne primere.

Takoj ko me boli, noge ali hrbet, nemudoma prosim moža, naj me namaže s tem zdravilom in naslednji dan čutim olajšanje. Razumem, da je težave nemogoče rešiti samo z lokalnim zunanjim agentom, vendar se vsaj odlično spopada z odstranjevanjem bolečine in vnetja sklepov.

  • dostopna cena
  • naravna sestava
  • lajša bolečine in otekline
  • dobro absorbira
  • diši po evkaliptusu in mentolu

Tem balzmu lahko zaupno dodelim status regeneracijskega. Resnično mi je pomagal, da se je postavil na noge. Pred kratkim sva se z možem odpravila k babici po vasi in si privoščila počitek ter hkrati pomagala naši stari babici pri žetvi krompirja. Počitek je seveda dober, vendar trdo delati, še posebej cel dan, v rokah držati lopato. Že prvi dan je hrbet mojega moža zelo bolel, toliko, da se ni mogel zravnati. Sama nisem jemala zdravil, vendar je naša stara ženska imela to čudežno zdravilo v svoji omari. Samo nekajkrat sem si z njim podrgnil hrbten hrbet, ko je nehal čutiti bolečino in hitro prekopal ves vrt. Po vrnitvi v mesto sem že v prvih dneh kupil to kremo za našo družino in zdaj jo v primeru bolečih občutkov v sklepih uporabljamo.

Sestava je naravna: olja brina, rožmarina, klinčkov, evkaliptusa, kajeputa - imajo protivnetne in segrevalne lastnosti. Pomembna sestavina balzama pa je tudi ekstrakt bodyagi-ja, ki zabuhlost zmanjša na nič in celo reši hematome..

Balzam z izvlečkom komfreja, glukozaminom in hondroitinom - balzam Zhivokost

Balzam nanesite na problematična področja telesa 2-4 krat na dan z nežnimi masažnimi gibi. Po uporabi si temeljito umijte roke s hladno vodo in milom. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico nosu in ust. Največja učinkovitost je dosežena z vsakodnevno uporabo vsaj 2 tedna.

Pred uporabo priporočamo, da kozmetični izdelek preizkusite na komolčnem ovinku roke - možna manifestacija kožnih reakcij je posledica posamezne nestrpnosti sestavnih delov.

Aktivne sestavine: hondroitin (natrijev hondroitin sulfat 0,5%), glukozamin (glukozamin hidroklorid 0,5%), izvleček bodyagija, izvleček komarčka, eterična olja evkaliptusa, kajeeput, brinove jagode, rožmarin in klinčki.

Voda, bodyagi ekstrakt, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat *, kapril hidroksaminska kislina *, gliceril kapilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hidroklorid ** 0,5%, hondroitin natrijev sulfat ** 0,5%, mentol *, eterično brinovo olje *, eterično olje rožmarina *, eterično olje evkaliptusa *, eterično olje kajeputa *, natrijev hidroksid, eterično olje klinčka *, izvleček komarčka *.

INCI: voda (aqua) *, ekstrakt spongile *, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat kaprilhidroksaminska kislina *, gliceril kaprilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hcl **, natrijev hondroitin sulfat **, mentol *, brin ) sadno olje *, olje listov rosmarinus officinalis (rožmarin) *, olje listja evkaliptusa globulus (evkaliptus) *, olje melaleuke leucadendron (kajaput) *, natrijev hidroksid, eugenija caryophyllus (klinček) listjevo olje *, izvleček korenine symphytu mofficinale (comfrey) *.

* Sestavine naravnega izvora.
** Sestavine naravnega in živalskega izvora.

  • V besedilnem polju opišite prednosti in slabosti izdelka ter splošno izkušnjo njegove uporabe;
  • Kliknite gumb Pošlji povratne informacije. Če ni aktivno, izpolnite besedilno polje, na elektronsko pošto, ki je bila določena med registracijo, bo prišlo obvestilo o objavi pregleda na spletnem mestu;
  • Če imate vprašanje ali pritožbo, pišite na naš mail za hitro komunikacijo [email protected]

Mnenja so objavljena po zmernosti, tako da se na spletnem mestu ne pojavijo takoj.

Najbolj priljubljen sibirski wellness balzam za izboljšanje mobilnosti! Deluje kot dodatno sredstvo pri kompleksni terapiji za sklepe in mišično-skeletni sistem. n

    n
  • Naravnih 95% n
  • Ima regeneracijski učinek, pomaga pri nelagodju v sklepih in mišicah. n n

Balzam je priporočljiv:
- s starostnimi spremembami v sklepnih in mišičnih tkivih;
- redno podpirati telesno aktivnost;
- kot del rehabilitacijske terapije po poškodbah;
- za kronične bolezni hrbtenice, sklepov, mišično-skeletnega sistema *. n

Formula izdelka vključuje preizkušene znane sestavine naravnega izvora in dokazana farmacevtska sredstva:
• Izvleček komarčka, znan kot larkspur, pomaga pospešiti procese okrevanja.
• Učinkoviti hondroprotektorji
Hondroitin je glavna snov znotrajartikularne tekočine, ki sodeluje pri gradnji hrustančnega tkiva. Igra vlogo mazanja zgibne površine in pomaga pri regeneraciji hrustančnega tkiva.
Glukozamin sodeluje pri nastajanju hrustanca, tetiv, sklepne tekočine, vezivnega tkiva.
• Izvleček Bodyagija tonira kožo in pomaga zmanjšati otekanje tkiva.
• Kompleks eteričnih olj (evkaliptus, kajepet, brinove jagode, rožmarin in klinčki) ima pomirjujoč in segrevajoč učinek. n

* Upoštevajte nasvet zdravnika ali specialista. "," shortDescription ":" Ta naravni balzam ima regeneracijski učinek, pomaga pri nelagodju v sklepih in mišicah. "," kako uporabiti ":"

Balzam nanesite na problematična področja telesa 2-4 krat na dan z nežnimi masažnimi gibi. Po uporabi si temeljito umijte roke s hladno vodo in milom. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico nosu in ust. Največja učinkovitost je dosežena z vsakodnevno uporabo vsaj 2 tedna. n

Pred uporabo priporočamo, da kozmetični izdelek preizkusite na komolčnem ovinku roke - možna manifestacija kožnih reakcij je posledica posamezne nestrpnosti komponent, ki sestavljajo sestavo. "," kontraindikacije ":" "," isBAA ": false," videos ": []," productComponent ":"

Aktivne sestavine: hondroitin (natrijev hondroitin sulfat 0,5%), glukozamin (glukozamin hidroklorid 0,5%), izvleček bodyagija, izvleček komarčka, eterična olja evkaliptusa, kajeput, brinove jagode, rožmarin in klinčki. n

Voda, bodyagi ekstrakt, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat *, kapril hidroksaminska kislina *, gliceril kapilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hidroklorid ** 0,5%, hondroitin natrijev sulfat ** 0,5%, mentol *, eterično brinovo olje *, eterično olje rožmarina *, eterično olje evkaliptusa *, eterično olje kajeputa *, natrijev hidroksid, eterično olje klinčka *, izvleček komarčka *. n

INCI: voda (aqua) *, ekstrakt spongile *, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat kaprilhidroksaminska kislina *, gliceril kaprilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hcl **, natrijev hondroitin sulfat **, mentol *, brin ) sadno olje *, olje listov rosmarinus officinalis (rožmarin) *, olje listja evkaliptusa globulus (evkaliptus) *, olje melaleuke leucadendron (kajaput) *, natrijev hidroksid, eugenija caryophyllus (klinček) listjevo olje *, izvleček korenine symphytu mofficinale (comfrey) *. n

Ste poklicni športnik, veliko fizično delate ali samo vodite aktiven življenjski slog? Ali pa ste morda pisarniški delavec in dlje časa sedite za računalnikom? Na zdravje sklepov lahko vpliva tako prekomerna aktivnost kot pomanjkanje redne vadbe. Zato ni tako pomembno, kaj počnete, glavna stvar je, da pravočasno poskrbite za stanje hrustančnega tkiva in mu zagotovite naravno podporo! n

Siberian Wellness ponuja široko paleto izdelkov za fleksibilnost sklepov: balzami za zunanjo uporabo, prehranska dopolnila in zeliščni pripravki. V tej kategoriji lahko vsak najde svoj izdelek ali pobere več orodij za rešitev težave v kompleksu. n

Zdravi sklepi so veselje do izpolnjenega življenja. Uživajte v lahkotnosti gibanja čim dlje! "," isActive ": false," seoHeader ":" Katalog izdelkov za fleksibilne sklepe - kupite z dostavo po Ruski federaciji v spletni trgovini Siberian Wellness: cena, ocene "," seoDescription ":" Kupujte izdelke neposredno od proizvajalca iz kategorije Fleksibilni spoji z garancijo kakovosti. Vsak mesec so na spletni strani Siberian Wellness nove promocije in popusti. Dostava po vsej Rusiji. Vroča linija: 8 (800) 755-87-55. "," SeoKeywords ":" "," teža ": 24," showInMobile ": true>,<"id":160,"name":"Бальзамы","alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/160","level":3,"parentId":112,"description":"

Eterična olja in izvlečki številnih sibirskih rastlin imajo zdravilne učinke: pomirjajo bolečine v sklepih, lajšajo draženje kože, lajšajo mišično napetost, lajšajo dihanje v primeru prehladov in krepijo imuniteto. n

Balzami iz sibirskega wellnessa so absorbirali vso moč sibirske in altajske narave. Okolju prijazne surovine, edinstveni recepti in napredne tehnologije ekstrakcije nam omogočajo ustvarjanje izdelkov, ki ustrezajo mednarodnim standardom kakovosti in varnosti. n

Aktivne sestavine: hondroitin (natrijev hondroitin sulfat 0,5%), glukozamin (glukozamin hidroklorid 0,5%), izvleček bodyagija, izvleček komarčka, eterična olja evkaliptusa, kajeput, brinove jagode, rožmarin in klinčki. n

Voda, bodyagi ekstrakt, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat *, kapril hidroksaminska kislina *, gliceril kapilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hidroklorid ** 0,5%, hondroitin natrijev sulfat ** 0,5%, mentol *, eterično brinovo olje *, eterično olje rožmarina *, eterično olje evkaliptusa *, eterično olje kajeputa *, natrijev hidroksid, eterično olje klinčka *, izvleček komarčka *. n

INCI: voda (aqua) *, ekstrakt spongile *, glicerin *, etoksidiglikol, etilheksil stearat kaprilhidroksaminska kislina *, gliceril kaprilat *, karbomer, kamfor *, glukozamin hcl **, natrijev hondroitin sulfat **, mentol *, brin ) sadno olje *, olje listov rosmarinus officinalis (rožmarin) *, olje listja evkaliptusa globulus (evkaliptus) *, olje melaleuke leucadendron (kajaput) *, natrijev hidroksid, eugenija caryophyllus (klinček) listjevo olje *, izvleček korenine symphytu mofficinale (comfrey) *. n

* Sestavine naravnega izvora.
** Sestavine naravnega in živalskega izvora. ">," povratni seznam ": [<"id":"26b73656-a48c-4cc0-b88d-02887d211ef4","client":<"name":"SemenovaEL777","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Tisti, ki imajo občasne bolečine v sklepih, verjetno vedo za tak balzam, kot je" Živokost ". Resnično ima regeneracijski učinek. Nanesem ga proti bolečinam ponoči, zjutraj pa se že počutim bolje. Edina pomanjkljivost s tem. "," Ustvarjeno ":" 19.04.2020 "," posodobljeno ":" 19.04.2020 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_9857589.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"6adc4093-c3dc-4b92-8bf5-9f20421e53cd","client":<"name":"xina","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Poskusila sem balzam Zhivokost, ki ga je po naključju pridelalo podjetje Siberian Health. Ker imam artritis, se občasno poskušam lotiti preventive. Balzam vsebuje precej impresivno sestavo: glukozamin in hondroitin, kar je koristno za obnovo hrustančnega tkiva in lajšanje bolečin. "," ustvarjeno ":" 15.03.2020 "," posodobljeno ":" 15.03.2020 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_9637816.html ", "sourceName": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"6a47ad03-dabb-4368-9cb0-122ea1b6d214","client":<"name":"Олюшка 1993","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zhivokost sva srečala že dolgo nazaj. Kupila sem ga za očeta. Mazilo je zelo dobro. Pomagala je očetu, ko se je po nesreči hudo poškodoval. Uporabil sem ga za kolenski sklep (pade z velike višine). Uporabljamo vse. "," Ustvaril ":" 27.02.2020 "," posodobljeno ":" 27.02.2020 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_9552615.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"e5957f63-0530-408c-ba50-dfba7d80a08c","client":<"name":"velary74A","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Balzam je odličen! Cena je razumna. 1 paket je dovolj za dolgo. Poraba za sklep je majhna. Ima rahel hladilni učinek. Ni alergen. Vsem svetujem, naj to kupijo", "ustvarjeno": "06.01.2020", "updated": "01.06.2020", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_9270580.html", "sourceName": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"186decb7-4169-4590-8d37-236d00181040","client":<"name":"Prudi","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Lepo diši, kot zvezdica, približno! Veliko pomaga, ima tečaj 3 mesece! Cenovna kategorija ustreza cenovni kakovosti! Svetujem vam pri vnetih sklepih, izpah, modric, modric. Lahko varno uporabljate in not "," created ":" 12.12.2019 "," updated ":" 12.12.2019 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_9156868.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"2c50e6c6-b80f-4a22-96a4-f555832d2f78","client":<"name":"Dorogovalubov956","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Veliko sem slišala o balzamu Živokost, kupila sem ga pogosto v lekarni s čebeljim strupom na osnovi kačjega strupa. Najbolj zanimiva je serija balzamov, imenovanih Živokost, vendar so proizvajalci vsi različni. Ugotovite, kaj je res dobro. pomaga. "," ustvarjeno ":" 29.05.2019 "," posodobljeno ":" 29.05.2019 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_8259626.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"7ee99020-0964-4d54-a4d4-e3b5f90fa39c","client":<"name":"Cosmetichka","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Ves naš življenjski slog je odvisen od sklepov. Ko se pojavijo bolečine in ne morete hoditi in telovaditi, kot prej. Zato hkrati jem na tečaje glukozamina in hondroitina, poleg tega pa se rešim tudi s sibirskim regeneracijskim balzamom Žiberkost.", "created": "01.01.2019", "updated": "01.02.2019", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_7650147.html", "sourceName": "otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"b8665ae1-167c-4fd6-bc76-30a20b159cc0","client":<"name":"ucklife","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan! O Alezan gelu sem že pisala za bolečine v hrbtu in druge bolečine v telesu. Uporabljam tudi Rumalaya. Predstavljam vam še eno mazilo, ki mi je pomagalo. boli me. "," ustvarjeno ":" 11.11.2019 "," posodobljeno ":" 11.11.2019 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7531107.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"2139e6e6-cd4b-49ad-ae93-d52fc571c68d","client":<"name":"kushnirsasha","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Dober dan, dragi naročniki in bralci spletnega mesta. Rada bi z vami delila še en pregled fito-drog iz korporacije Siberian Health, ki obnavlja balzam Živokost. Balzam ima priročen kozarec in pokrov, kot na zobni pasti.. "," ustvarjeno ":" 01.04.2019 "," posodobljeno ":" 01.04.2019 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7491518.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"77febe1b-367f-45b9-8aad-c0cc0c1e6a70","client":<"name":"Spiza","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan vsem bralcem mojega pregleda! Pred približno dvema tednoma me je bolel vrat, začenši od zadnjega dela glave do začetka ramenskih lopatic na hrbtu. Star sem 29 let in še nikoli nisem naletel na takšne bolečine.. "," ustvarjeno ":" 29.11.2018 "," posodobljeno ":" 29.11.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7318959.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"2d0a4bbc-9ecd-4906-bc7f-3dc908965108","client":<"name":"Kristalst","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Po porodu se je začela pesem " šapa boli, potem odpade rep. "Hrbet in spodnji del hrbta pogosto boli. Plus, da ne bi izgubljali dohodka, da ne bi izgubili dohodka, sem začel delati za računalnikom, sedeče delo, do konca dneva, ramenski pas in vrat. "," ustvarjeno ":" 19.11.2018 "," posodobljeno ":" 19.11.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7268983.html ", "sourceName": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"c18d61ef-d828-4733-89b4-0661cb582126","client":<"name":"АлCо","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Balzam " Živokost "se je pred več kot desetimi leti naselil v kompletu za prvo pomoč pri moji in mami. Vzeli smo ga za test in zdaj je vedno tam. Resnično pomaga pri bolečinah v sklepih in mišicah. Ta izdelek se prodaja korporacija "Siberian Health ", všeč mi je. "," ustvaril ":" 24.10.2018 "," posodobljeno ":" 24.10.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com / review_7141392. html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"7d4e64d1-2d4e-41aa-b4a7-6c5f8a20163f","client":<"name":"gyulchatai26","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Balzam je resnično obnovljiv. Imel sem nesrečo - padel sem s stola na tla in pristal na mehkem mestu. Nič resnega, vendar sem dobil odrgnino v hrbtenici. Zahvaljujoč balzmu se je bolečina zmanjšala, postopoma se je zacelila in okrevala. Balzam prodre v mišice. "," Ustvarjeno ":" 19.10.2018 "," posodobljeno ":" 19.10.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7118565.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"4ac00a0d-a2e9-4f0d-ad20-2fb81ff9e74b","client":<"name":"Джулия505","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Nadaljevanje teme krem ​​in vseh vrst kozmetike različnih vrst, pozdravljam vas. Danes bomo govorili o balzamu iz sibirskega zdravja " Živokost ". Zaradi dejstva, da nosim težke torbe, starši delajo in starost se približuje. "," ustvarjeno ":" 10.08.2018 "," posodobljeno ":" 10.8.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_7068297.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"457a5f91-972a-407d-8de1-d2d4f89b159b","client":<"name":"Svetlana-19","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zdravila Siberian Health uporabljam že nekaj let, približno 4-5 let. Ta " Živokost "je mega orodje. Samo imam ga kot rešitelja in rešilca. prišel do zaključka, da je vsaka bolečina neprijetna. "," ustvarjena ":" 15.09.2018 "," posodobljena ":" 15.09.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com / review_6970573. html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"c1695256-be4b-477c-8331-4416a87afc5c","client":<"name":"Raisa06","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Pozdravljeni, dragi bralci! Imam veliko družino in vsak od nas ima bolečine v kolenih, mišicah in spodnjem delu hrbta. Danes je na trgu veliko krem, mazil in balzamov, ki obljubljajo, da bodo olajšali življenje naš tel. "," ustvarjeno ":" 10.10.2018 "," posodobljeno ":" 10.10.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6822437.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"95d323da-2c58-4ce5-a9a0-6a5e0f525025","client":<"name":"Linagaeva","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan vsem! Danes vam želim povedati,,, Živokost " Pravkar smo navdušeni nad tem balzamom! Ima zelo veliko uporabo in segreva zelo dobro! Med katerim koli mrazom lahko. "," created ":" 02.08.2018 "," updated ":" 02.02.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6787081.html "," sourceName ":" otzovik. com "," adminReply ": null>,<"id":"a4c8fc07-9d36-4133-a92d-bbba0d4822af","client":<"name":"Olga37reg","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan, dragi bralci spletnega mesta! Danes želim deliti svoj vtis o uporabi obnovitvenega balzama " Živokost "podjetja " Siberian health ". Te balzame je kirurg svetoval mojemu možu, ko je še enkrat dobil do njega za zdravljenje. "," ustvaril ":" 19.07.2018 "," posodobljeno ":" 19.07.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6729260.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"f8f729e2-ee12-410c-a55c-f70b5da8144b","client":<"name":"Водолеюшка","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dali so mi ga. Najprej sem ga uporabil za lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta z išiasom, kar me pogosto moti. Uporabljal sem ga vsak dan 10 dni. Sploh ni pomagalo. Odločil sem se, da bom zopet poskusil balzam Zhivokost, ko sem se začel mučiti pred spanjem. "," ustvarjeno ":" 24.06.2018 "," posodobljeno ":" 24.06.2018 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6625873.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"0d668414-b285-4918-b761-66a5dbc3941a","client":<"name":"larisamelissa","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "To kremo mi je prinesel moj oče, ki mu je svetoval, naj jo razmaže, ko me boli hrbet. Začel sem jo razmazati po nogah, hrbtu in možu tudi po rokah. Ker zaradi dela trpimo, se krema dobro širi. oblačila niso. "," ustvarjena ":" 10.10.2018 "," posodobljena ":" 10.10.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6452048.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"8fc376e8-556a-43b0-9e63-5a1ce7f23679","client":<"name":"Редактриса","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Izdelke " Sibirskega zdravja "poznam že več kot eno leto. Lahko se v nedogled pogovarjate o prehranskih dopolnilih, ne glede na to, ali so koristni ali ne itd. Toda tu so različni balzami, mazila in geli takoj dajte dober učinek in. "," ustvarjeno ":" 01.05.2018 "," posodobljeno ":" 01.05.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6415291.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"0551b50f-9c87-4539-a44e-968b183b1886","client":<"name":"Мединилла","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Dober dan, obiskovalci Otzovika! Kdor trpi zaradi išiasa, vnetja išiasnega živca, ve, kakšne bolečine obstajajo, ko se poslabšajo. Seveda, vsi imajo to bolezen na različne načine. Še posebej sem Ponoči trpim. Čez dan, ko je mogoče, vozim. "," Ustvaril ":" 20.04.2018 "," posodobljeno ":" 20.04.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com / review_6372227.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"98cd95f8-60a8-446b-a5c8-174d70e1f757","client":<"name":"Sasha52","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Že dolgo uporabljam " Živokost ", zelo mi je všeč, lajša bolečine, pomirja. Vsi, ki so moji prijatelji uporabili kremo - balzam " Živokost "iz sibirskega zdravja, ostajajo zadovoljni in ga kupite znova. Seveda, "Živokost " ni panaceja in nič več. "," ustvarjeno ":" 05.05.2018 "," posodobljeno ":" 05.05.2018 "," sourceUrl ":" https: / /otzovik.com/review_6309374.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"e2f77c82-3498-4254-8525-836d30cf989f","client":<"name":"sv1981","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan, dragi bralci mojega pregleda. Pred kratkim sem začel boleti v komolčnem predelu. Pri upogibanju in upogibanju roke se je bolečina čutila. Ničesar nisem mogla dvigniti. Svetovali so mi, da obnovim balzam. "," ustvarjeno ":" 07.03.2018 "," posodobljeno ":" 07.07.2018 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6161161.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"5cb8f1b0-3e7e-468f-a9f5-b6155952a8a5","client":<"name":"Аттилия","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "To je celo presenetljivo: ponavadi iz izdelkov podjetja " Siberian Health "3-5 pregledov, in o " Živokost "že 48. In skoraj vsi so pozitivni. Torej, to ustreza večini. Običajno sem kupil balzam za prilagodljiv čebulo in šele pred kratkim sem se odločil, da bom poskusil "Živokost ". "," Ustvaril ":" 02.02.2018 "," posodobljeno ":" 02.02.2018 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_6137411.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"bf0c33c6-98b3-4c40-9895-d5a39ce7c9fa","client":<"name":"Cbytl","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan, dragi bralci in gostje " Povratne informacije "! Nestabilno vreme, ki ga povzroča sprememba sezone, občasno začne prinašati sadove in neprijetnosti, povezane s poslabšanjem zdravja, namreč začne se pojavljati bolečina v sklepih, dotrajanih. "," ustvarjeno ":" 12.12.2017 "," posodobljeno ":" 12.12.2017 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_5757578.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"edf4d9ad-fcb9-41b4-a549-82e719cf7d45","client":<"name":"ancomw","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Mazilo uporabljam že 6-7 let. Občasno imam bolečine v kolenih. Travme od otroštva (zdaj imam 64 let). Vedno uporabljam " Živokost ". 2- 2- 3 aplikacije in bolečine prehajajo. Odlično mazilo! Vsi "," ustvarili ":" 28.11.2017 "," posodobljeno ":" 28.11.2017 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com / review_5690386. html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"3b308430-d85c-4964-9e8c-a3c266128abd","client":<"name":"Ева Коралл","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Redno kupujem ta balzam. Uporabljam ga za lajšanje glavobolov že več kot dve leti. Uporabljam različne balzame, vendar je ta najučinkovitejši. Odlično pomaga tudi pri nelagodju v mišicah in kosteh. Odpravlja neprijetno. "," ustvarjeno ":" 26.11.2017 "," posodobljeno ":" 26.11.2017 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_5682957.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"a46f6d5c-dc4e-4d96-b1db-64d86d4cf6d7","client":<"name":"vagcom","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan, dragi bralci. Želim deliti svoje vtise o balzamu Živokost, ker mi je v zadnjih petih letih veliko pomagal. Pred petimi leti sem se odpravil na delo v drugo regijo na gradbišče, zgodilo se je neprijetno. "," ustvarjeno ":" 12.10.2017 "," posodobljeno ":" 12.10.2017 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_5487012.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"020c4174-58a1-4dbe-9c34-7810e68a9f29","client":<"name":"RyabovaVA","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zadnjih nekaj dni sem imela zelo boleč spodnji del hrbta, v stanovanju svojih sorodnikov sem našla takšno zdravilo in se odločila, da ga poskusim, ne bi moglo biti slabše. Nisem upal na čudež, a zgodilo se je. Tube Precej. "," ustvarjeno ":" 15.07.2017 "," posodobljeno ":" 15.07.2017 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_5137547.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"0109fe51-55b9-4a02-ade8-026b399fb798","client":<"name":"dahenka30","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Imel sem priložnost uporabiti " larkbone "Lahko rečem, da resnično pomaga. Upoštevati morate navodila za uporabo. Prav tako je odlična za preprečevanje skupnega zdravljenja. Po več uporabih občutite izboljšanje.", " ustvarjeno ":" 07.05.2017 "," posodobljeno ":" 07.07.2017 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_4874782.html "," sourceName ":" otzovik.com ", "adminReply": null>,<"id":"11fedcbc-a03d-440a-b20f-9a03b4ed20a9","client":<"name":"Sellania","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Obnavljajoči balzam " Živokost "mi je prinesel z Altaja, izdeluje ga" Laboratorij za sodobno zdravje "v mestu Berdsk. Sestava balzama je popolnoma naravna, nepotrebnih sestavin ni, veliko je zelo bistvenih olja, ki v kombinaciji z mentolom ne dajejo. "," ustvarjeno ":" 02.02.2017 "," posodobljeno ":" 02.02.2017 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com / review_4854640. html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"69262f1c-576b-478e-bba2-8d66e8c8a10f","client":<"name":"Nadeyda2001","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Odličen balzam za skupnost " Živokost "iz sibirskega zdravstvenega podjetja. Imam že celoten komplet sredstev za prvo pomoč pri tem podjetju, ti izdelki so mi res všeč. Registriral sem se pri tej družbi in zdaj lahko kupim vsi izdelki iz. "," ustvarjeno ":" 11.11.2017 "," posodobljeno ":" 11.11.2017 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_4765175.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"1adcc6fa-4748-4bb9-ac3d-a04dd8746a18","client":<"name":"Verba77","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pred štirimi leti je nevrolog diagnosticiral hondrozo materničnega vratu. V kombinaciji z drugimi metodami zdravljenja je dal napotke za masažo vratu in hrbta. Maserke-zlate roke, Bog jo blagoslovi že vrsto let, prvič tako me je gnetlo. "," ustvaril ":" 27.03.2017 "," posodobljeno ":" 27.03.2017 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_4700404.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"8b559400-2365-484b-9749-1369770dab0e","client":<"name":"SERQ0709","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan vsem bralcem mojega pregleda! Danes bomo še naprej podpirali domačega proizvajalca in še več, saj se večina strinja, da izdaja njegovih izdelkov resnično pomaga in koristi, poleg tega pa tudi sam. "," ustvarjeno ":" 24.02.2017 "," posodobljeno ":" 24.02.2017 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_4555323.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"4fadd2d9-3a34-4842-a836-ed5477afdac6","client":<"name":"Lina-A","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pozdravljeni. Sama ne uporabljam balzama, toda moja teta in mama to počneta ves čas. Pred nekaj leti je moja teta padla in dobila zaprt zlom noge. Seveda po tem nenehne bolečine v nogi, reakcija na vremenske vplive. Po odstranitvi gips, za. "," ustvarjeno ":" 01.02.2017 "," posodobljeno ":" 01.02.2017 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_4436942.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"f516ed91-b4a4-4e1d-bba3-668a6e9f93cf","client":<"name":"Нина HH","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan! Delil bom svoje vtise o oživljajočem balzmu za telo Živokost, z izvlečkom ogrščka, glukozaminom in hondroitinom. Balzam je ustvarjen na osnovi rastlinskih snovi: trebuh - protivnetno delovanje, badyaga - lajša zabuhlost in naravnih eteričnih olj. "," ustvarjeno ":" 28.10.2016 "," posodobljeno ":" 28.10.2016 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3978410.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"f4193a93-d408-45e3-a943-a79d3e8b2e77","client":<"name":"Ирина отзывы","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Učinek segrevanja je opazen takoj po nanosu. Sestava je precej tekoča, vonj je čutiti. Priročen za uporabo tik pred naporom. Priporočam športnikom in tistim, katerih delo je povezano s fizičnim", "ustvarjeno": "16.10.2016 "," posodobljeno ":" 16.10.2016 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3919188.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null >,<"id":"deffd8a4-ef21-4756-bc2a-700adc3e88e2","client":<"name":"delena86","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Običajno sem skeptičen in nezaupljiv do zdravil s predpono PHYTO. Zelišča mi nikoli niso pomagala. Poskusila sem ga po naključju, mama je zdravniku svetovala in mi dala cev. Letos zaradi bolečin, ki jih povzročajo kile neck. "," created ":" 29.09.2016 "," updated ":" 29.09.2016 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3830312.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"4396fd71-5527-4377-8f31-c1f78daaf0a8","client":<"name":"xomstrik","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "S tem balzamom smo se seznanili, ko je moj mož začel težave s koleni. Včasih me celo samo premikanje nog boli. Potem pa nam ga je mama kupila ta balzam. Bolečine se ublažijo dovolj hitro, dolgo časa. Še posebej dobro učinek je pridobljen. "," ustvarjeno ":" 02.02.2016 "," posodobljeno ":" 02.02.2016 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3721476.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"d5839c4c-ed7c-493c-8a68-d829bf3bc0c3","client":<"name":"kisseli","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pozdravljeni vsi. Moj pregled je posvečen balzamu za kosti in sklepe Živokost. Ta balzam že dolgo uporablja moja tašča, ima artritis, in ko dela z rokami, se začnejo boleti prsti. aplikacija je napisana. "," ustvarjeno ":" 03.08.2016 "," posodobljeno ":" 03.03.2016 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3611284.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"44cf1733-1634-4331-bb5a-85eec8caa7e1","client":<"name":"vika-08-07","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Ta balzam sem kupil zase in za moža. A sin je nogometaš prišel v pomoč))) nenehno igra nogomet s fanti in nekako je prišel s hudo šepanjem. Izkazalo se je, da me je bolelo koleno po drugi tekmi. Odločil sem se, da grem takoj k zdravniku. "," Ustvarjeno ":" 21.07.2016 "," posodobljeno ":" 21.07.2016 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3565325.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"3373c32a-744b-42e3-9d75-ffee8d796f32","client":<"name":"Alla16","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Obnavljajoči balzam za kosti in sklepe " Živokost "Kupil sem ga od svoje prijateljice, je distributer znamke " Sibirsko zdravje ". Ta izdelek sem kupil za mamo, ker je nenehno trpi zaradi bolečin v sklepih. Na prodaj. "," ustvarjeno ":" 20.06.2016 "," posodobljeno ":" 20.06.2016 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3459616.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"39e7d69b-a35d-4f94-b988-75a43abef377","client":<"name":"KADETgleb","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Obnavljajoč balzam za telo " Živokost "iz sibirskega zdravja ni le balzam za krepitev sklepov, temveč krepi celotno lokalno območje, kjer ga nanesete. Sestava balzama ne ostane neopažena, in sicer: hondroitin, glukozamin. "," ustvarjeno ":" 27.04.2016 "," posodobljeno ":" 27.04.2016 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3279793.html ", "sourceName": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"09f576ec-4751-4cea-993d-bdc03ffef2b1","client":<"name":"konira","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Dober dan, moj spoštovani. Odločila sem se, da bom z vami delila svoje izkušnje z uporabo balzama Živokost iz sibirskega zdravja. Pred dvema mesecema se je moj mož začel pritoževati nad bolečinami v križu in spodnjem delu hrbta. Ker sem sama svetovalka v. "," ustvarjeno ":" 20.03.2016 "," posodobljeno ":" 20.03.2016 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_3126327.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"5c873e71-2151-4d09-b096-c655ec0b5585","client":<"name":"AnnaSam","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dober dan! Po porodu sem se odločila, da sem se postavila v formo in začela študirati doma po programu Jillian Michaels. In kaj me je presenetilo, ko so me začeli boleti kolenski sklepi in gležnji. Kupila sem si ta balzam za. "," ustvarjeno ":" 12.12.2016 "," posodobljeno ":" 12.12.2016 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_2961769.html "," sourceName ":" otzovik. com "," adminReply ": null>,<"id":"0894706a-4434-4da3-a6a9-4b3d32039641","client":<"name":"AmFabio","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dobro zdravje vsem bralcem tega pregleda! Pred nekaj leti sem prišel v trgovino, kjer so bili predstavljeni vsi izdelki Sibirske zdravstvene korporacije. Trgovina je bila napolnjena z velikim številom različnih izdelkov za nega kože. "," ustvarjeno ":" 01.02.2016 "," posodobljeno ":" 01.02.2016 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_2906677.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"a0bc8093-016b-47a1-bba5-c0f36af96b07","client":<"name":"ОльгаПетрова","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Dober dan vsem, ki berete to recenzijo. Nekako je prijatelj ob priložnosti dal obnovitveni balzam " Živokost ", ga zelo pohvalil, rekel, da ga uporablja ves čas in kot najboljšo prijateljico me kupil. Priporočamo, da ga takoj začnete uporabljati. "," Ustvarjeno ":" 26.06.2015 "," posodobljeno ":" 26.06.2015 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_2203977.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"610e5086-7683-40c2-ab7d-7b06d29157ac","client":<"name":"azat-f00","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zaradi mladosti in naivnosti pogosto ne verjamemo, da se sčasoma lahko razvijemo tudi " senilne bolečine. "Pogosto se smejimo svojim vrstnikom, ki se pritožujejo nad bolečinami v sklepih ali v hrbtu. Tukaj je. "," Ustvarjeno ":" 11.11.2015 "," posodobljeno ":" 11.11.2015 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1667924.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"770c926d-249a-4e9a-8ddd-0c7e7eb5f5e0","client":<"name":"Сомневашка","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Mene pogosto ne skrbijo bolečine v sklepih. Verjetno sem za to še vedno premlada)) Mama včasih uporablja Živokost. In ta pregled je iz maminih besed. Zaenkrat informacije od mene: vonj po balzami zelo spominja na aromo. "," ustvarjeno ":" 18.11.2014 "," posodobljeno ":" 18.11.2014 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1503833.html "," izvorName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"5c46e300-2718-4a2d-9cda-00540f4512d0","client":<"name":"larissakz76","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Tudi med nosečnostjo so me zapestja zelo bolela. Zdravnik je rekel, da je to posledica edema in bo šlo po porodu. Toda po porodu se je bolečina samo še stopnjevala. Nisem mogla dvigniti otroka. Vse zdravljenje je mogoče.. "," ustvarjeno ":" 10.10.2014 "," posodobljeno ":" 10.10.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1479397.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"347f5275-b024-44ce-a579-7f3d95f3022e","client":<"name":"Уралка","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Nekoč sem po dolgem potovanju v avtomobilu s klimatsko napravo, vklopljeno v vročem vremenu, začutil bolečine v vratni hrbtenici. Na enem od specializiranih oddelkov za sibirsko zdravje so mi ponudili balzam za sklepe in kosti.", "created": "03.11.2014", "updated": "03.11.2014", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_1454194.html", "sourceName": "otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"f485aad7-c0ee-4150-9019-2f568e039052","client":<"name":"Дорина","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Učinkovitost je 100-odstotna. Vsem svetujem. To mi je pomagalo in vam bo pomagalo. Ta balzam uporabljam že četrto leto. Navdušen sem. Sama kupujem in nosim prijateljem, sicer ne verjamejo v učinkovitost", "created": "02.11.2014", "updated": "02.11.2014", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_1452743.html", "sourceName": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"d7967218-62e1-43b1-89cc-ae54829ed386","client":<"name":"Jalninavi","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Dolgo sem slišal o terapevtskem učinku balzama korporacije " Sibirsko zdravje. "Nikoli pa je nisem uporabil enako, cena je nekoliko višja kot pri drugih balzamih. Ampak zdravje je verjetno dražje in sem izkoristil priložnost in kupil balzam Zhivokost. Pred. "," Ustvarjeno ":" 11.11.2014 "," posodobljeno ":" 11.11.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1386631.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"aff5547e-d00e-4d44-9222-fb3d98f41a3e","client":<"name":"Jakesss","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Kolegi so me predstavili s tem balzamom - eden ga je ves čas kupoval za mamo, drugi pa ga je uporabljal po poškodbi. Na kratko iz njihovih besed: " Zelo dobro pomaga. "Imel sem primer, pred dvema ali tremi leti. "," ustvarjeno ":" 10.10.2014 "," posodobljeno ":" 10.10.2014 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1384346.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"a83f4eca-73ac-485c-a3d1-dc27499e321c","client":<"name":"demjan777","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pred enim letom je moj mož naletel na eno težavo. Kar naenkrat so se začeli boleti sklepi, na različnih delih telesa so celo cvilili in zdrobili. Sprva so kupili anestetske ampule, a so iz nekega razloga bolečine ni prenesel. "," ustvarjeno ":" 06.10.2014 "," posodobljeno ":" 06.10.2014 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1370417.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"9cd4e8a8-8e43-4b07-b5aa-fc8e0508fae5","client":<"name":"Вилла","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Verjetno so najpogostejše sanje vsakega človeka, da nikoli ne zboli. Na žalost se to ne zgodi. Tako v našem življenju. Moj mož ima tri medvretenčne kile in jih pogosto boli. Natančneje, hrbet boli v ledvenem delu. "," ustvarjeno ":" 03.10.2014 "," posodobljeno ":" 03.03.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1364721.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"c96da7b0-c1a1-4e4b-a69b-13d58e5b0e29","client":<"name":"KATERINA77","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Delam v tovarni velikega podjetja za predelavo lesa. Končne izdelke zložimo ročno, to je zelo težko fizično delo. Seveda veliko stresa na sklepih rok in nog, da ne omenjam hrbta. Da ne bi izgubljali časa on. "," created ":" 20.09.2014 "," updated ":" 20.09.2014 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1329104.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"76b91ce9-6eb2-458e-8611-3da4149f699b","client":<"name":"oniks28","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pred nekaj leti sem iskal zaposlitev za krajši delovni čas in naletel na oglas v časopisu predstavnikov Sibirske zdravstvene korporacije. Prišel sem v pisarno na razgovor, nikoli nisem postal svetovalec te korporacije, vendar med. "," ustvarjeno ":" 23.08.2014 "," posodobljeno ":" 23.08.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1263986.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"b61670ec-2167-40b9-ba9b-ee8bef7da571","client":<"name":"Goldscorpic","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Treba je vzeti od korporacije " Sibirsko zdravje "- v lekarnah poceni mazilo brez aktivnih sestavin. Takojšnje delovanje - bolečina odide. Resnično se obnovijo sklepi - škripci in bolečine so minile. razmazi vsaj 5. "," ustvarjeno ":" 23.07.2014 "," posodobljeno ":" 23.07.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1186101.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"a64ba876-6231-48d7-a364-ec9b159d18f8","client":<"name":"annaabdieva","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pred več kot dvema letoma me je bolel vrat in prsni koš, takoj sem se po pomoč obrnil k nevrologu. Zdravnik me je poslal na rentgenske in rentgenske žarke hrbtenice, izkazalo se je, da imam osteohondrozo materničnega vratu. in. "," ustvarjeno ":" 16.07.2014 "," posodobljeno ":" 16.07.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_1171135.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"6e838079-1a3d-410a-acf5-6b885a6c15ea","client":<"name":"Ilkasimov","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Poskusila sem veliko zdravil v povezavi z bolečinami v sklepih. Bolečine v kolenskem sklepu in v sklepih prstov. Če bolečine na rokah lahko nekako prenašamo, ko pa je nemogoče iti gor in dol po stopnicah in.", "created": "11.07.2014", "updated": "11/11/2014", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_1160485.html", "sourceName": "otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"0fe76525-db2a-4776-835f-9d08b076b664","client":<"name":"Alenushka83","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pozdravljeni, dragi moji bralci in dragi prijatelji! Danes bi se rad dotaknil teme zdravja in zdravil, ki jo podpirajo in obnavljajo. Ker drog kot takšnih ne uporabljamo in večinoma poskušamo storiti brez. "," ustvarjeno ":" 16.04.2014 "," posodobljeno ":" 16.04.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_971044.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"d49005cc-e905-43f5-8931-79e089d9fe22","client":<"name":"tpv2001","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Kaj storiti, če bolijo sklepe? Priporočam Zhivokost. To je eno redkih orodij, ki dejansko pomaga. Pri delu z računalniki dlje časa, na primer tipkanju, delu z miško, s tipkovnico. pogosto zelo močan. "," ustvarjeno ":" 12.04.2014 "," posodobljeno ":" 12.04.2014 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_959689.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"7248ae2e-09ce-4aff-af31-03b9f43cb4db","client":<"name":"misgg","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zhivokost iz sibirskega zdravja uporabljam že 5 let. Sprva sem ga uporabljal za hrbet pri poslabšanju osteohondroze. In zdaj ga uporabljam, saj je hrbtenica operirana po kili. Uporabljala sem jo nenehno po operaciji. Obnavljam balzam " Zhivokost "kot del.", "Ustvarjeno": "04.05.2014", "posodobljeno": "05.05.2014", "virUrl": "https: / / otzovik.com /review_940172.html", " sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"6ef20f4d-b5d2-47c1-ad23-876c273a1146","client":<"name":"Angel-Mila","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Zelo dobro poznam težavo s sklepi in zlasti s hrbtom. Poskusila sem veliko zdravil, krem, balzamov, tinkture. Nisem dobila rezultatov. Ko so mi svetovali za Živokost, nisem verjela. Takoj sem ga začel uporabljati kot primer. "," Ustvarjeno ":" 22.12.2013 "," posodobljeno ":" 22.12.2013 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_689843.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"76f1f1c8-fc13-4a40-af42-844a3f10ce29","client":<"name":"Виктория59","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Uporabljam ta balzam že približno deset let. Za to sem se prvič naučil od mojega prijatelja. To je rešilca ​​za modrice, vdore in kakršne koli druge bolečine. Nekako mi je pri delu zdrsnilo, nisem se mogel premakniti, razmazal sem balzam po hrbtu in je postalo takoj. "," ustvarjeno ":" 03.03.2013 "," posodobljeno ":" 03.03.2013 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_657002.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"97c28da6-b8e3-44f7-8350-8cb0bb1a32cf","client":<"name":"Тихая Оленька","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "O balzamu Živokost že dolgo vem in ne po posluhu. Še pred kratkim sem padel s stopnic in slabo zasukal nogo. Takoj ni bilo bolečin, ponoči pa nisem mogel stati na nogi. Slika je pokazala. "," ustvarjeno ":" 29.06.2013 "," posodobljeno ":" 29.06.2013 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_461388.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"cec48c4c-efdf-45fb-93c3-1488667ad99a","client":<"name":"ek9345","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "" Streljaj skozi "nad ramensko rezilo. Vrat se praktično ni obrnil, medtem ko se je mučil, je obiskala prijatelja. Izkazalo se je, da je prišla v korporacijo " Siberian Health "in Kupil sem veliko izdelkov za sklepe: balzam "Korenina ", "Živokost ". "," Ustvaril ":" 16.04.2013 "," posodobljeno ":" 16.04.2013 "," sourceUrl ":" https: / /otzovik.com /review_420695.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"6963ebf5-2755-4bc7-8ac6-020ded595902","client":<"name":"аnnet","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 4, "besedilo": "Tako izgleda balzam" Zhivokost ". Takoj opažam, da se ta balzam ne prodaja v verigi lekarn, kupi ga lahko pri podjetju " Siberian Health ", torej prek svojo prodajno mrežo. Zdaj o učinkovitosti balzama. Potrebno je. "," ustvarjeno ":" 27.03.2013 "," posodobljeno ":" 27.03.2013 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com / review_408629.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"09e64a42-02b0-4e9a-bd91-92e636272429","client":<"name":"celena","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Ko vlečemo mišico, " zasuka "sklep, odrgnine, iztegnitve, vnetja ali zgolj preprečevanje (zlasti kolenskih sklepov) - " Živokost "se je izkazal za nenehno pomoč. Ambulanta doma! ;-) "," ustvarjeno ":" 14.03.2013 "," posodobljeno ":" 14.03.2013 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_399175.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"051d6d17-48a4-49ed-b7a4-3d8beb535daa","client":<"name":"Tateee","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Sem eden izmed ljudi, ki se previdno poslužujejo novonastalih zdravil različnih podjetij. Toda po uporabi balzama " Živokost "lahko z zaupanjem trdim, da je to res odlično sredstvo proti bolečinam pri sklepov in mišic. "," ustvarjeno ":" 23.12.2012 "," posodobljeno ":" 23.12.2012 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_338879.html "," sourceName " : "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"2c456980-2985-4aeb-a04b-359d88a6821a","client":<"name":"dokk","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Rad bi povedal nekaj dobrih besed o tem orodju. Ko sem na poti do službe zdrsnil in padel, sem pa lahko vstal šele, ko sem čutil koleno in ugotovil, da mi je sklep izpadel.. "," ustvarjeno ":" 11.11.2012 "," posodobljeno ":" 11.11.2012 "," virUrl ":" https: / / otzovik.com /review_330329.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"a5b08d67-8acf-47a4-9f75-cf4cb00713ae","client":<"name":"карелочка","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Pred mnogimi leti sem padel na koleno, vendar nisem šel k zdravnikom. Bil sem mlad, mislil sem, da bo vse minilo samo od sebe, poškodovano koleno pa me v resnici ne moti. Toda v zadnjih letih, ko sem prisiljena veliko. "," ustvarjena ":" 08.08.2012 "," posodobljena ":" 08.08.2012 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_327549.html "," sourceName ": "otzovik.com", "adminReply": null>,<"id":"f0d809c1-304d-421a-a59a-dac3352c6b30","client":<"name":"Mar-ka","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Po fizičnem naporu so se moji sklepi začeli boleti, nato se na enem mestu krči, nato pa na drugem škripa. In pomanjkanje kalcija se je tudi začutilo. Da ne bi odlašal s to zadevo, sem se odločil, da pomagam. "," ustvarjeno ":" 15.10.2012 "," posodobljeno ":" 15.10.2012 "," izvorUrl ":" https: / / otzovik.com /review_285232.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"4e702bd2-d7b1-4bc0-86c7-a6b4a633fe34","client":<"name":"helensim65","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Izkazalo se je, da mrežni marketing v nekaterih svojih manifestacijah ni tako slab. Že sem napisal o balzamu Root podjetja Sibirsko zdravje. Res dobro zdravilo (beri tukaj). Njegov brat mi je bil zelo všeč.", "created": "1/14/2012", "updated": "1/14/2012", "sourceUrl": "https: / / otzovik.com /review_160075.html", "sourceName": "otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"577bc9a4-d4ef-4a5d-81dd-498e2d807601","client":<"name":"Эльвира Галкина","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Kdor ima težave s kostnimi in hrustančnimi tkivi - zvini, modrice, zlomi, potem je to zdravilo samo za vas. Pomembno je, da to zdravilo vsebuje v kompletu za prvo pomoč! Balzam vsebuje hondroitin, ki igra odlično vrednost. "," ustvarjeno ":" 01.09.2012 "," posodobljeno ":" 01.09.2012 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_158021.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>,<"id":"22d4915f-9ec4-4d66-85e8-ef4d6393f90b","client":<"name":"[email protected]","rank":null,"avatarUrl":null>,"ocena": 5, "besedilo": "Želim deliti svoj vtis o Živokostu. Zmanjšuje bolečine v sklepih, preizkušen na sebi. Dobesedno se je danes nenadoma pojavila bolečina v kolenu. Takoj sem zgrabil Živokost in ga razmazal. Čez manj kot pet minut je bolečina minila. moja celotna družina. "," ustvarjeno ":" 12.07.2011 "," posodobljeno ":" 12.07.2011 "," sourceUrl ":" https: / / otzovik.com /review_97266.html "," sourceName ":" otzovik.com "," adminReply ": null>]," rocketCategoryChains ": [" Health / Balms "," Health / Zhivokost "]>" />

Naravni kompleks zagotavlja maksimalno zaščito sklepov med intenzivnim treningom in visokim fizičnim naporom: preprečuje obrabo, lajša vnetje in olajša gibanje. Izdelek temelji na dveh spojinah z dokazanim hondroprotektivnim delovanjem - glukozamin in hondroitin. Pomagajo pospešiti regeneracijo tkiv, nastanek mazanja sklepov in zmanjšajo vnetje v sklepih. Visoka učinkovitost je dosežena zaradi dejstva, da izdelek uporablja glukozamin hidroklorid, za katerega je značilna najvišja vsebnost čistega glukozamina: dnevni odmerek vsebuje skoraj 2 g močnih hondroprotektorjev.
Kot rezultat dolgoletnih raziskav je bilo dokazano, da je učinkovit terapevtski in profilaktični odmerek glukozamina in hondroitina poraba 1500 mg na dan. V idealnem primeru bi moralo biti teh 1500 mg vsota glukozamina in hondroitina. Manjši odmerki lahko pri tem izdelku povzročijo malo ali nič učinkovitosti..
Priporočljivo stalno za profesionalne športnike in podpornike aktivnega življenjskega sloga za preprečevanje poškodb sklepov in njihovo podporo med velikimi fizičnimi napori. "," shortDescription ":" Skoraj 2 g glavnih hondroprotektorjev v dnevnem odmerku ščiti sklepe med intenzivnim treningom in visokim fizičnim naporom, preprečuje obrabo, lajša vnetje in olajša gibanje. "," howToUse ":"

vzemite 2 tableti 1-krat na dan skupaj z obroki. n "," kontraindikacije ":" "," isBAA ": napačno," seoHeader ":" "Glukozamin in hondroitin" Siberian Super Natural Sport, 120 tablet - kupite z dostavo po Rusiji v sibirski spletni trgovini Wellness: cena, ocene "," seoKeywords ":" športna prehrana, športna prehrana, glukozamin, glucasamin, hondroitin, hondroitin, hondraitin, handraitin, glukozamin, glukozamin, glukosamin, hondroitin, hondraitin, handraitin, za sklepe, sklepe, šport "," seoDescription Glukozamin in hondroitin "Siberian Siberian Super Natural Sport, 120 tablet - kupite po ugodni ceni z garancijo kakovosti in do 25% povračila denarja. Specifikacije, fotografije v katalogu spletne trgovine Siberian Wellness. Dostava po vsej Rusiji. Blago naročite po telefonu 8 (800) 755-8-755. "," Video posnetki ": []," productComponent ":"

Sestava n n

Glukozamin hidroklorid, hondroitin sulfat, mikrokristalna celuloza (polnilo), laktoza, magnezijev stearat (sredstvo proti strjevanju), kompleksen aditiv za živila "Nutrafishient" (glaziranje).
nMožne sledi soje. n n

Energijska vrednost in vsebnost aktivnih snovi n n n t n t t n t t t n t t n t t t n t t t n t t t n t t t n t t t n t t t n t t t
Ime komponente n t t t Vsebina v 2 tabletah, mg n t t n t n t
Glukozamin (čist) n t t t 1344,4 n t t n t t
Hondroitin sulfat n t t t 364 n t t n t t
Hranilna vrednost na 100 g: n t t n t t
veverice n t t t 12 r n t t n t t
maščobe n t t t 0,12 g n t t n t t
ogljikovi hidrati n t t t 5 r n t t n t t
Energetska vrednost na 100 g: n t t t 197 kcal n t t n t n n "," možnosti ": [<"sku":"500276","name":"Глюкозамин и хондроитин","attributes":[<"id":115,"optionValue":<"id":115,"value":"120 таблеток","defaultValue":"120 таблеток","typeId":1>,"optionType":<"id":1,"defaultName":"Количество в упаковке","name":"Количество в упаковке","optionValues":[<"id":100,"value":"15 капсул","defaultValue":"15 капсул","typeId":1>,<"id":101,"value":"30 капсул","defaultValue":"30 капсул","typeId":1>,<"id":102,"value":"45 капсул","defaultValue":"45 капсул","typeId":1>,<"id":103,"value":"60 капсул","defaultValue":"60 капсул","typeId":1>,<"id":104,"value":"90 капсул","defaultValue":"90 капсул","typeId":1>,<"id":105,"value":"100 капсул","defaultValue":"100 капсул","typeId":1>,<"id":106,"value":"120 капсул","defaultValue":"120 капсул","typeId":1>,<"id":107,"value":"150 капсул","defaultValue":"150 капсул","typeId":1>,<"id":108,"value":"180 капсул","defaultValue":"180 капсул","typeId":1>,<"id":109,"value":"60 капсул (30 капсул в каждой формуле)","defaultValue":"60 капсул (30 капсул в каждой формуле)","typeId":1>,<"id":110,"value":"30 пакетов по 2 капсулы и 1 таблетке","defaultValue":"90 капсул и 100 г","typeId":1>,<"id":111,"value":"90 капсул и 200 г","defaultValue":"90 капсул и 200 г","typeId":1>,<"id":112,"value":"120 капсул (60 капсул в каждой формуле)","defaultValue":"120 капсул (60 капсул в каждой формуле)","typeId":1>,<"id":113,"value":"180 капсул (60 капсул в каждой формуле)","defaultValue":"180 капсул (60 капсул в каждой формуле)","typeId":1>,<"id":114,"value":"60 таблеток","defaultValue":"60 таблеток","typeId":1>,<"id":115,"value":"120 таблеток","defaultValue":"120 таблеток","typeId":1>,<"id":116,"value":"5 г (±1 г)","defaultValue":"5 г (±1 г)","typeId":1>,<"id":117,"value":"5,5 г","defaultValue":"5,5 г","typeId":1>,<"id":118,"value":"6 г","defaultValue":"6 г","typeId":1>,<"id":119,"value":"20 г","defaultValue":"20 г","typeId":1>,<"id":120,"value":"25 г","defaultValue":"25 г","typeId":1>,<"id":121,"value":"30 г","defaultValue":"30 г","typeId":1>,<"id":122,"value":"40 г","defaultValue":"40 г","typeId":1>,<"id":123,"value":"45 г","defaultValue":"45 г","typeId":1>,<"id":124,"value":"48 г","defaultValue":"48 г","typeId":1>,<"id":125,"value":"50 г","defaultValue":"50 г","typeId":1>,<"id":126,"value":"500 г","defaultValue":"500 г","typeId":1>,<"id":127,"value":"60 г","defaultValue":"60 г","typeId":1>,<"id":129,"value":"75 г","defaultValue":"75 г","typeId":1>,<"id":130,"value":"100 мл","defaultValue":"100 мл","typeId":1>,<"id":131,"value":"80 г","defaultValue":"80 г","typeId":1>,<"id":132,"value":"85 г","defaultValue":"85 г","typeId":1>,<"id":133,"value":"90 г","defaultValue":"90 г","typeId":1>,<"id":134,"value":"100 г","defaultValue":"100 г","typeId":1>,<"id":135,"value":"110 г","defaultValue":"110 г","typeId":1>,<"id":136,"value":"120 г","defaultValue":"120 г","typeId":1>,<"id":137,"value":"150 г","defaultValue":"150 г","typeId":1>,<"id":138,"value":"170 г","defaultValue":"170 г","typeId":1>,<"id":139,"value":"185 г","defaultValue":"185 г ","typeId":1>,<"id":140,"value":"350 г","defaultValue":"350 г","typeId":1>,<"id":141,"value":"10 фильтр-пакетов","defaultValue":"10 фильтр-пакетов","typeId":1>,<"id":142,"value":"20 фильтр-пакетов","defaultValue":"20 фильтр-пакетов","typeId":1>,<"id":143,"value":"25 фильтр-пакетов","defaultValue":"25 фильтр-пакетов","typeId":1>,<"id":144,"value":"30 фильтр-пакетов","defaultValue":"30 фильтр-пакетов","typeId":1>,<"id":145,"value":"30 фильтр-пакетов по 1,5 г","defaultValue":"30 фильтр-пакетов по 1,5 г","typeId":1>,<"id":146,"value":"40 фильтр-пакетов","defaultValue":"40 фильтр-пакетов","typeId":1>,<"id":147,"value":"10 пакетиков-пирамидок","defaultValue":"10 пакетиков-пирамидок","typeId":1>,<"id":148,"value":"15 пакетиков-пирамидок","defaultValue":"15 пакетиков-пирамидок","typeId":1>,<"id":149,"value":"10 пакетов с набором капсул","defaultValue":"10 пакетов с набором капсул","typeId":1>,<"id":150,"value":"15 пакетов по 3 капсулы","defaultValue":"15 пакетов по 3 капсулы","typeId":1>,<"id":151,"value":"20 пакетов по 2 капсулы","defaultValue":"20 пакетов по 2 капсулы","typeId":1>,<"id":152,"value":"30 пакетов по 3 капсулы","defaultValue":"30 пакетов по 3 капсулы","typeId":1>,<"id":153,"value":"30 пакетов по 3 капсулы и 2 таблетки","defaultValue":"30 пакетов по 3 капсулы и 2 таблетки","typeId":1>,<"id":154,"value":"30 пакетов по 4 капсулы","defaultValue":"30 пакетов по 4 капсулы","typeId":1>,<"id":155,"value":"30 пакетов с набором капсул","defaultValue":"30 пакетов с набором капсул","typeId":1>,<"id":156,"value":"15 порций по 30 г","defaultValue":"15 порций по 30 г","typeId":1>,<"id":157,"value":"20 порций в саше по 10 г","defaultValue":"20 порций в саше по 10 г","typeId":1>,<"id":158,"value":"20 г в одной порции","defaultValue":"20 г в одной порции","typeId":1>,<"id":159,"value":"25 г в одной порции","defaultValue":"25 г в одной порции","typeId":1>,<"id":160,"value":"30 г в одной порции","defaultValue":"30 г в одной порции","typeId":1>,<"id":161,"value":"40 порций в саше по 5 г","defaultValue":"40 порций в саше по 5 г","typeId":1>,<"id":162,"value":"85 г","defaultValue":"85 г","typeId":1>,<"id":163,"value":"9 шт. по 2 мл","defaultValue":"9 шт. по 2 мл","typeId":1>,<"id":520,"value":"10 г в одной порции","defaultValue":"10 г в одной порции","typeId":1>,<"id":532,"value":"15 порций по 25 г","defaultValue":"15 порций по 25 г","typeId":1>,<"id":534,"value":"20 пакетов по 3 капсулы","defaultValue":"20 пакетов по 3 капсулы","typeId":1>,<"id":872,"value":"пакет-пирамидка 2,7 г","defaultValue":"пакет-пирамидка 2,7 г","typeId":1>,<"id":889,"value":"6 шт. по 50 г","defaultValue":"6 шт. по 50 г","typeId":1>,<"id":891,"value":"5 порций по 10 г","defaultValue":"5 порций по 10 г","typeId":1>,<"id":892,"value":"14 порций по 5 г","defaultValue":"14 порций по 5 г","typeId":1>,<"id":898,"value":"20 пакетов по 2 таблетки и 3 капсулы ","defaultValue":"20 пакетов по 2 таблетки и 3 капсулы ","typeId":1>,<"id":899,"value":"7 саше","defaultValue":"7 саше","typeId":1>,<"id":910,"value":"30 пакетов по 4 капсулы и 2 таблетки","defaultValue":"30 пакетов по 4 капсулы и 2 таблетки","typeId":1>,<"id":911,"value":"30 пакетов по 3 таблетки","defaultValue":"30 пакетов по 3 таблетки","typeId":1>,<"id":912,"value":"7 порций по 25 г","defaultValue":"7 порций по 25 г","typeId":1>,<"id":922,"value":"60 штук","defaultValue":"60 штук","typeId":1>,<"id":933,"value":"560 г (20 порций по 25 г + 2 порции по 30 г)","defaultValue":"560 г (20 порций по 25 г + 2 порции по 30 г)","typeId":1>,<"id":940,"value":"6 шт. по 35 г","defaultValue":"6 шт. по 35 г","typeId":1>,<"id":941,"value":"8 шт. по 25 г","defaultValue":"8 шт. по 25 г","typeId":1>,<"id":945,"value":"30 пакетов по 5 капсул","defaultValue":"30 пакетов по 5 капсул","typeId":1>,<"id":946,"value":"2 блистера в коробке, 15 капсул в блистере","defaultValue":"2 блистера в коробке, 15 капсул в блистере","typeId":1>,<"id":947,"value":"35 г","defaultValue":"35 г","typeId":1>,<"id":950,"value":"200 г (8 батончиков по 25 г)","defaultValue":"200 г (8 батончиков по 25 г)","typeId":1>,<"id":962,"value":"10 г","defaultValue":"10 г","typeId":1>,<"id":963,"value":"0,35 г","defaultValue":"0,35 г ","typeId":1>,<"id":976,"value":"3,5 г ","defaultValue":"3,5 г ","typeId":1>,<"id":977,"value":"1,2 г","defaultValue":"1,2 г","typeId":1>,<"id":979,"value":"0,4 г","defaultValue":"0,4 г","typeId":1>,<"id":982,"value":"30 пакетов по 2 капсулы","defaultValue":"30 пакетов по 2 капсулы","typeId":1>,<"id":985,"value":"30 пакетов по 2 капсулы и 1 таблетке","defaultValue":"30 пакетов по 2 капсулы и 1 таблетке","typeId":1>,<"id":988,"value":"30 пакетов по 2 капсулы и 2 таблетки ","defaultValue":"30 пакетов по 2 капсулы и 2 таблетки ","typeId":1>,<"id":989,"value":"30 пакетов по 2 капсулы ","defaultValue":"30 пакетов по 2 капсулы ","typeId":1>,<"id":990,"value":"2 батончика по 17 г","defaultValue":"2 батончика по 17 г","typeId":1>,<"id":991,"value":"50 г (2 шт. по 25 г) ","defaultValue":"50 г (2 шт. по 25 г) ","typeId":1>,<"id":1000,"value":"50 г (5 порций по 10 г) ","defaultValue":"50 г (5 порций по 10 г) ","typeId":1>], "userId": 43, "isActive": false, "created": null, "updated": "28.11.2019" >>], "price":<"value":"1900.00","currency":<"externalIso":"RUB","logo":"₽","decimals":2,"decimalPoint":".","thousandSeparator":" ","isPrefixed":false,"roundRules":0>>, "newPrice": null, "isAction": false, "točke": 57, "markerji": [], "pricePer100Units":<"value":"0.00","currency":<"externalIso":"RUB","logo":"₽","decimals":2,"decimalPoint":".","thousandSeparator":" ","isPrefixed":false,"roundRules":0>>, "unit": "g", "isArchived": false, "vatIndex": 0, "countHappyPoint":<"countPoint":0>,"expirationDate": ", "sortIndex": 0>], "status": 1, "statusName": "Osnutek", "kategorije": [<"id":2,"name":"Здоровье","alias":","level":1,"parentId":0,"description":","isActive":true,"seoHeader":"Каталог товаров для здоровья – купить с доставкой по РФ в Интернет-магазине Siberian Wellness: цена, отзывы","seoDescription":"Купить товары напрямую от производителя из категории товаров для здоровья с гарантией качества. Каждый месяц новые акции и скидки на сайте Siberian Wellness. Доставка по всей России. Горячая линия: 8 800 755 8755","seoKeywords":","weight":3,"showInMobile":true>,<"id":130,"name":"Стройная фигура","alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/130","level":3,"parentId":266,"description":"Купить БАДы для здоровьяи стройной фигуры – Интернет магазин корпорации Сибирское здоровье","isActive":false,"seoHeader":"Стройная фигура – каталог продукции «Сибирское здоровье» в России","seoDescription":"Товары из категории Стройная фигура в Интернет-магазине «Сибирское здоровье» в России. Низкие цены! Доставка в любой регион. Горячая линия: 8 800 755 87 55","seoKeywords":","weight":1,"showInMobile":true>,<"id":251,"name":"Спортивное питание","alias":"251","level":3,"parentId":266,"description":"Купить продукты из линейки спортивного питания – Интернет магазин корпорации Сибирское здоровье","isActive":false,"seoHeader":"Спортивное питание – каталог продукции «Сибирское здоровье» в России","seoDescription":"Товары из категории Спортивное питание в Интернет-магазине «Сибирское здоровье» в России. Низкие цены! Доставка в любой регион. Горячая линия: 8 800 755 87 55","seoKeywords":","weight":0,"showInMobile":true>,<"id":252,"name":"Siberian Super Natural Sport","alias":"252","level":3,"parentId":264,"description":","isActive":false,"seoHeader":"Серия спортивного питания Siberian Super Natural Sport – купить с доставкой по РФ в Интернет-магазине Siberian Wellness: цена, отзывы","seoDescription":"Купить товары напрямую от производителя из категории спортивного питания Siberian Super Natural Sport с гарантией качества. Каждый месяц новые акции и скидки на сайте Siberian Wellness. Доставка по всей России. Горячая линия: 8(800)755-87-55. ","seoKeywords":"протеин, бца, bcаа, глюкозамин, хондроитин, л-карнитин, l-carnitine, сывороточный протеин, protein, whey, белок, изолят белка, аминки, аминокислоты, спортивное питание, sport,omega,омега,ПНЖК","weight":0,"showInMobile":true>,<"id":263,"name":"Спорт","alias":"sport/","level":1,"parentId":0,"description":","isActive":true,"seoHeader":"Каталог продуктов для спортсменов – купить с доставкой по РФ в Интернет-магазине Siberian Wellness: цена, отзывы","seoDescription":"Купить товары напрямую от производителя из категории Продукты для спортсменов с гарантией качества. Каждый месяц новые акции и скидки на сайте Siberian Wellness. Доставка по всей России. Горячая линия: 8(800)755-87-55. ","seoKeywords":","weight":4,"showInMobile":true>,<"id":303,"name":"Siberian Super Natural Team","alias":","level":3,"parentId":111,"description":","isActive":false,"seoHeader":","seoDescription":","seoKeywords":","weight":21,"showInMobile":true>,<"id":317,"name":"Специальные формулы","alias":","level":3,"parentId":312,"description":"

Šport in aktiven življenjski slog vedno povečata tako porabo energije v telesu kot porabo makro- in mikroelementov. Med povečano telesno aktivnostjo je naše telo prisiljeno porabiti več virov kot v mirnem stanju. Poleg tega naše telo po intenzivni vadbi potrebuje več hranilnih snovi, da si opomore. n

Da se izognete razvoju stresa po vadbi in občutku pretreniranosti, si morate zagotoviti dodaten vir vitaminov, mineralov in hranil, pa tudi sredstva za neposredno delo na zamašenih mišicah. n

Na tej strani najdete vse izdelke, ki jih potrebujete za svoj šport in aktiven življenjski slog. Če imate kakršna koli vprašanja, bodo naši svetovalci ali strokovnjaki klicnega centra z veseljem odgovorili nanje. n

Če želite obnoviti notranjo harmonijo, ženska potrebuje malo spokojnosti in. skodelica posebnega zeliščnega čaja. Dišeča infuzija na osnovi žajblja, limonine mete, mete in detelje vas bo napolnila z mirom in pomagala obnoviti vire ženskega telesa. n

    n
  • Žajbelj ima protivnetne in antipiretične učinke, lajša živčnost in pomirja. n
  • Melissa pomaga obnoviti duševno ravnovesje, izboljša prebavo in krepi obrambno sposobnost telesa v izven sezone. n
  • Poprova meta mehča stres, izboljša splošno cirkulacijo, povečuje vzdržljivost in pomaga obvladovati dolgotrajno utrujenost. n
  • Deteljica prispeva k obnovi telesa, poveča zaščitne funkcije, izboljša stanje kože in je dodaten vir vitaminov. n n

Poiščite notranje ravnovesje in uživajte v vonju poletnih zelišč! "," shortDescription ":" Dišeča infuzija na osnovi žajblja, limonine mete, mete in detelje vas bo napolnila z mirom in pomagala obnoviti vire ženskega telesa. "," kako uporabiti ":"

Prelijemo 200 ml vrele vode v eno filtrirno vrečko.
Vztrajajte 10-15 minut.
Vzemite z obroki. "," kontraindikacije ":" "," isBAA ": napačno," seoHeader ":" Zeliščni čaj iz divjih zelišč št. 2 (ženska harmonija) Baikal Tea Collection, 30 filtrskih vrečk - kupite z dostavo po Ruski federaciji v sibirski spletni trgovini Wellness : cena, pregledi "," seoKeywords ":" "," seoDescription ":" Zeliščni čaj iz divjih zelišč št. 2 (ženska harmonija) Baikal Tea Collection, 30 paketov filtrov - kupite po ugodni ceni z garancijo kakovosti in povračilom denarja do 25%. Specifikacije, fotografije v katalogu spletne trgovine Siberian Wellness. Dostava po vsej Rusiji. Blago naročite po telefonu 8 (800) 755-8-755. "," Video posnetki ": []," productComponent ":"

Za tiste, ki iščete alternativo za čajne liste in kavo, smo ustvarili posebno zbirko zeliščnih čajev na osnovi sibirskih, altajskih in daljno vzhodnih rastlin, ki so bogati z vitamini, antioksidanti in drugimi dragocenimi snovmi. Naši zeliščni pripravki vas bodo navdušili z naravnim uravnoteženim okusom in aromo. n

Vsak sibirski wellness čaj je skrbno umerjena mešanica okolju prijaznih divjih zelišč, sadja in socvetja. Izberite svojo zeliščno sestavo za zdravje ali samo dobro razpoloženje - brez kofeina, brez umetnih arom ali barv. "," isActive ": true," seoHeader ":" Katalog zeliščnih in zeliščnih čajev za zdravje - kupite z dostavo po Ruski federaciji v spletni trgovini Siberian Wellness: cena, ocene "," seoDescription ":" Kupujte izdelke neposredno pri proizvajalcu iz kategorije Zeliščni in zeliščni čaji z garancijo kakovosti. Vsak mesec so na spletni strani Siberian Wellness nove promocije in popusti. Dostava po vsej Rusiji. Vroča linija: 8 (800) 755-87-55. "," SeoKeywords ":" "," teža ": 45," showInMobile ": true>]," baseCategorije ": [<"id":2,"name":"Здоровье","level":1,"alias":null,"parentId":0,"weight":3>,<"id":153,"name":"Baikal Tea Collection / Целебные травы Ольхона","level":3,"alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/153","parentId":111,"weight":31>,<"id":159,"name":"Фиточаи","level":3,"alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/159","parentId":112,"weight":45>], "potrdila": [<"id":3334,"name":"Декларация о соответствии","number":null,"expireDate":"23.05.2022","url":"https://siberianhealth.com/upload/pr_certificates/pdf/3334.pdf","extension":null,"size":null,"isActive":true>], "kratko": ", "showBrief": false, "onlineOnly": false, "isArchived": false, "googleCategoryId": 0, "isNoFeed": false, "googleProductType": ", "isShowCashBackBlock": false, "isNeedToAddNotBAA": true, "topCategory":<"id":2,"name":"Здоровье">,"sličice": "https: / / static.siberianhealth.com / javni / projekti / shopen / images / 50 / _ resize /500582_8511cb8a_fit_300_300.png.webp">, "500587":<"sku":"500587","id":12199,"isPublished":true,"name":"Фиточай из диких трав № 7 (Легкость движений)","alias":","shortName":"Baikal Tea Collection","description":"

Podpirajte skupno zdravje z naravo! Naravna zbirka, ki temelji na zelišču hrenovke in šipka, dopolnjena z listi listov borovnice in ribeza, normalizira ravnovesje vode in soli v sklepih ter oslabi delovanje škodljivih presnovnih produktov. n

    n
  • Horsetail ima protivnetni učinek, pomaga očistiti tkiva sklepov pred solnimi usedlinami in pomaga pri obvladovanju edemov. n
  • Sabelnik preprečuje odlaganje soli, pomaga normalizirati vodno ravnovesje in odstraniti strupe. n
  • Listi borovnice imajo protivnetne lastnosti, pomagajo normalizirati metabolizem in se znebiti odvečnih soli, pospešiti izločanje toksinov. n
  • Listi ribeza pomagajo zmanjšati bolečino, pomagajo odstraniti odvečno tekočino in pospešijo procese okrevanja. n n

Uživajte v okusu divjih zelišč in enostavnosti gibanja! "," shortDescription ":" Podpirajte zdravje sklepov s pomočjo narave! nPredelo hrano z malicami in šipki normalizira ravnovesje med vodo in soljo ter oslabi učinek škodljivih presnovnih produktov. "," howToUse ":"

Prelijemo 200 ml vrele vode v eno filtrirno vrečko.
Vztrajajte 10-15 minut.
Vzemite z obroki. "," kontraindikacije ":" "," isBAA ": false," seoHeader ":" Zeliščni čaj iz divjih zelišč št. 7 (Enostavnost gibanja) Baikal Tea Collection, 30 filtrskih vrečk - kupite z dostavo po Ruski federaciji v spletni trgovini Siberian Wellness : cena, ocene "," seoKeywords ":" "," seoDescription ":" Zeliščni čaj iz divjih zelišč № 7 (Enostavnost gibanja) Baikal Tea Collection, 30 filtrskih vrečk - kupite po ugodni ceni z garancijo kakovosti in povračilom denarja do 25%. Specifikacije, fotografije v katalogu spletne trgovine Siberian Wellness. Dostava po vsej Rusiji. Blago naročite po telefonu 8 (800) 755-8-755. "," Video posnetki ": []," productComponent ":"

Za tiste, ki iščete alternativo za čajne liste in kavo, smo ustvarili posebno zbirko zeliščnih čajev na osnovi sibirskih, altajskih in daljno vzhodnih rastlin, ki so bogati z vitamini, antioksidanti in drugimi dragocenimi snovmi. Naši zeliščni pripravki vas bodo navdušili z naravnim uravnoteženim okusom in aromo. n

Vsak sibirski wellness čaj je skrbno umerjena mešanica okolju prijaznih divjih zelišč, sadja in socvetja. Izberite svojo zeliščno sestavo za zdravje ali samo dobro razpoloženje - brez kofeina, brez umetnih arom ali barv. "," isActive ": true," seoHeader ":" Katalog zeliščnih in zeliščnih čajev za zdravje - kupite z dostavo po Ruski federaciji v spletni trgovini Siberian Wellness: cena, ocene "," seoDescription ":" Kupujte izdelke neposredno pri proizvajalcu iz kategorije Zeliščni in zeliščni čaji z garancijo kakovosti. Vsak mesec so na spletni strani Siberian Wellness nove promocije in popusti. Dostava po vsej Rusiji. Vroča linija: 8 (800) 755-87-55. "," SeoKeywords ":" "," teža ": 45," showInMobile ": true>]," baseCategorije ": [<"id":360,"name":"Восстановление суставов и связок","level":3,"alias":null,"parentId":365,"weight":2>,<"id":2,"name":"Здоровье","level":1,"alias":null,"parentId":0,"weight":3>,<"id":153,"name":"Baikal Tea Collection / Целебные травы Ольхона","level":3,"alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/153","parentId":111,"weight":31>,<"id":159,"name":"Фиточаи","level":3,"alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/159","parentId":112,"weight":45>], "potrdila": [<"id":3334,"name":"Декларация о соответствии","number":null,"expireDate":"23.05.2022","url":"https://siberianhealth.com/upload/pr_certificates/pdf/3334.pdf","extension":null,"size":null,"isActive":true>], "kratko": ", "showBrief": false, "onlineOnly": false, "isArchived": false, "googleCategoryId": 0, "isNoFeed": false, "googleProductType": ", "isShowCashBackBlock": false, "isNeedToAddNotBAA": true, "topCategory":<"id":2,"name":"Здоровье">,"sličice": "https: / / static.siberianhealth.com / javni / projekti / shopen / images / 50 / _ spremenite velikost /500587_4f786574_fit_300_300.png.webp">, "500651":<"sku":"500651","id":12079,"isPublished":true,"name":"Глюкозамин и хондроитин","alias":","shortName":"Essential Vitamins","description":"

Sodoben hondroprotektivni kompleks je idealna rešitev za podporo sklepov vsak dan. n

Optimalno razmerje glukozamina in hondroitina zagotavlja zanesljivo zaščito sklepov in vezivnega tkiva, pospešuje obnovo hrustanca in izboljša proizvodnjo mazanja sklepov. n

Odmerki hondroprotektorjev ne presegajo priporočenega dnevnega vnosa, kar omogoča, da se kompleks uporablja stalno. Priporočljivo za redno uporabo ljudi, ki vodijo aktiven življenjski slog, kot tudi za preprečevanje sprememb, povezanih s starostjo. n

    n
  • Glukozamin sulfat lajša vnetja, povečuje prožnost, pospešuje regeneracijo artikularnega in hrustančnega tkiva. n
  • Hondroitin sulfat olajša gibljivost, izboljša proizvodnjo medrekularnega mazanja. n "," kratek opis ":" Chondroprotective kompleks zagotavlja zanesljivo zaščito sklepov pod zmernim stresom. Primerno za preprečevanje sprememb, povezanih s starostjo. "," kako uporabiti ":"

Odrasli jemljejo 2 kapsuli 1-krat na dan skupaj z obroki. Trajanje sprejema je 1 mesec. "," kontraindikacije ":" "," isBAA ": res," seoHeader ":" Esencialni vitamini glukozamin in hondroitin, 30 kapsul - kupite z dostavo po Ruski federaciji v sibirski spletni trgovini Wellness: cena, ocene "," seoKeywords ": ", "seoDescription": "Esencialni vitamini glukozamin in hondroitin, 30 kapsul - Nakup po ugodni ceni z garancijo kakovosti in do 25% povračila. Specifikacije, fotografije v katalogu spletne trgovine Siberian Wellness. Dostava po vsej Rusiji. Blago naročite po telefonu 8 (800) 755-8-755. "," Video posnetki ": []," productComponent ":"

Glukozamin sulfat, hondroitin sulfat.. n

Lahko so sledi žitaric (gluten), soje, gorčice, sezama, zelene, mleka, rib, rakov in njihovih izdelkov. n

2 kapsuli vsebujejo: n

n n n n n n
Aktivne sestavine nTeža, mg n% AUP * n n n
Glukozamin n564.4 n81 n n
Hondroitin sulfat n216 n36 n n n n

Ste poklicni športnik, veliko fizično delate ali samo vodite aktiven življenjski slog? Ali pa ste morda pisarniški delavec in dlje časa sedite za računalnikom? Na zdravje sklepov lahko vpliva tako prekomerna aktivnost kot pomanjkanje redne vadbe. Zato ni tako pomembno, kaj počnete, glavna stvar je, da pravočasno poskrbite za stanje hrustančnega tkiva in mu zagotovite naravno podporo! n

Siberian Wellness ponuja široko paleto izdelkov za fleksibilnost sklepov: balzami za zunanjo uporabo, prehranska dopolnila in zeliščni pripravki. V tej kategoriji lahko vsak najde svoj izdelek ali pobere več orodij za rešitev težave v kompleksu. n

Zdravi sklepi so veselje do izpolnjenega življenja. Uživajte v lahkotnosti gibanja čim dlje! "," isActive ": false," seoHeader ":" Katalog izdelkov za fleksibilne sklepe - kupite z dostavo po Ruski federaciji v spletni trgovini Siberian Wellness: cena, ocene "," seoDescription ":" Kupujte izdelke neposredno od proizvajalca iz kategorije Fleksibilni spoji z garancijo kakovosti. Vsak mesec so na spletni strani Siberian Wellness nove promocije in popusti. Dostava po vsej Rusiji. Vroča linija: 8 (800) 755-87-55. "," SeoKeywords ":" "," teža ": 24," showInMobile ": true>,<"id":126,"name":"Долгая молодость","alias":"http://ru.siberianhealth.com/ru/shop/catalog/category/126","level":3,"parentId":112,"description":"

Dolga mladost ni le lepota in čar. To je dobro zdravje, živahnost in krepost za življenje. V resnici gre za celostno delo telesa, ki je zaščiteno pred škodljivimi dejavniki in dobi vse potrebne snovi za zdravje. n

Da bi podaljšali svojo resnično - in ne le zunanjo - mladost, smo ustvarili zelo aktivne izdelke, ki delujejo v različnih smereh: nekateri krepijo imunski sistem in napolnijo ravnovesje hranil, drugi ščitijo pred delovanjem prostih radikalov in toksinov, tretji pa podpirajo pravilno izmenjavo energije v telesu. n

Pomembno Je Vedeti O Protinu